La revolució de la glucosa

La revolució de la glucosa Image

Details e-Book La revolució de la glucosa

🗸 Author(s):
🗸 Title: La revolució de la glucosa
🗸 Rating : from 5 stars ( reviews)
🗸 Format ebook: PDF, EPUB, Kindle, Audio, HTML and MOBI
🗸 Supported Devices: Android, iOS, MacOS, PC and Amazon Kindle

“PERD PES
POSA FRE ALS CAPRICIS
RECUPERA L'ENERGIA
La glucosa, o el sucre en sang, és una molècula diminuta del nostre cos que té un gran impacte sobre la salut. Entra al torrent sanguini a través dels aliments dolços i amb midó que ingerim. Els darrers cinc anys els científics han descobert que la glucosa afecta tothom (no només els individus amb diabetis). Si tenim massa glucosa al sistema, guanyem pes, ens sentim cansats i afamats tota l'estona, i ens surten arrugues. A més, l'equilibri hormonal se'n ressent. Amb el temps, l'excés de glucosa contribueix als trastorns crònics com la diabetis de tipus 2, la síndrome de l'ovari poliquístic, el càncer, la demència i les malalties cardiovasculars.

A "La revolució de la glucosa", la científica i investigadora Jessie Inchauspé ens mostra com abaixar els nivells de glucosa ràpidament (i de manera definitiva) sense seguir cap dieta. Explica estratègies senzilles, sorprenents i amb base científica, així com experiències personals de gent que les ha provades i que ha obtingut resultats increïbles.

Jessie Inchauspé és la fundadora del compte d'Instagram Glucose Goddess, on ensenya costums alimentaris saludables; hi té un milió i mig de seguidors.
Aquest títol ha estat traduït a 35 territoris i s'ha convertit en best-seller a Estats Units, Espanya, Regne Unit, Alemanya i França.
L'objectiu d'aquest llibre és donar eines per perdre pes, posar fre als capricis i recuperar l'energia.